Kelionės į Diuseldorfą: Ką verta žinoti prieš įsigyjant lėktuvo bilietą

Diuseldorfas, vienas iš moderniausių ir kultūriškai turtingiausių Vokietijos miestų, yra puiki vieta kelionėms tiek verslo, tiek laisvalaikio tikslais. Patogūs skrydžiai ir įvairiapusės lankytinos vietos šį miestą daro patraukliu turistams ir verslo keliautojams iš viso pasaulio. Štai keletas priežasčių, kodėl verta apsilankyti Diuseldorfe, ir ką reikėtų žinoti prieš perkant lėktuvo bilietą.
Kodėl verta aplankyti Diuseldorfą?
  1. Moderni architektūra ir verslo centras
    Diuseldorfas yra vienas iš Vokietijos finansinių centrų, kuriame įsikūrę daugelio tarptautinių kompanijų biurai. Miestas garsėja modernia architektūra – MedienHafen rajonas yra žinomas dėl įspūdingų, modernistinių dangoraižių ir žinomų architektų projektų, kurie sukuria futuristinį ir unikalų miesto peizažą.
  2. Menai ir kultūra
    Diuseldorfas yra meno mylėtojų rojus. Čia įsikūrę daugybė meno galerijų ir muziejų, tokių kaip Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen, kur galima išvysti moderniojo ir šiuolaikinio meno šedevrų kolekcijas. Miestas taip pat garsėja savo meno akademija, kurią yra baigę tokie žymūs menininkai kaip Joseph Beuys ir Gerhard Richter.
  3. Senasis miestas – Altstadt
    Diuseldorfo senamiestis, dar vadinamas „didžiausia baro alėja pasaulyje“ („längste Theke der Welt“), yra puiki vieta paragauti tradicinio vokiško alaus ir patiekalų. Čia gausu aludžių, kavinių bei restoranų, kurie siūlo tiek vietinius, tiek tarptautinius patiekalus. Taip pat verta aplankyti Rheinuferpromenade – pėsčiųjų promenadą, esančią prie Reino upės, kur galima pasigrožėti miesto panorama.
  4. Pirkinių rojus
    Diuseldorfas garsėja kaip mados ir stiliaus miestas. Königsallee (vietinių vadinama tiesiog ) – tai viena prabangiausių gatvių Europoje, kur įsikūrusios žymiausios pasaulio prabangių prekių ženklų parduotuvės. Taip pat mieste vyksta įvairūs mados renginiai ir parodos, tokie kaip „Düsseldorf Fashion Week“, pritraukiantys mados entuziastus iš viso pasaulio.
Kaip pasiruošti kelionei į Diuseldorfą?
  1. Lėktuvo bilietai ir skrydžiai
    Diuseldorfas turi tarptautinį oro uostą (Düsseldorf International Airport, DUS), kuris yra vos už 10 kilometrų nuo miesto centro. Oro uostas yra vienas didžiausių Vokietijoje, siūlantis patogius tiesioginius skrydžius iš daugelio Europos miestų, taip pat ir iš Lietuvos. Patariame bilietus įsigyti iš anksto, ypač jei planuojate kelionę populiariais sezonais arba per didžiuosius renginius. Įsigyti bilietus bus ypač patogu, nes nuo spalio 31 d. startuos oro bendrovės airBaltic tiesioginiai skrydžiai tarp Vilniaus ir Diuseldorfo, kurie vyks du kartus per savaitę. Lėktuvo bilietus galite rasti čia.
  2. Transportas mieste
    Diuseldorfe yra puikiai išvystyta viešojo transporto sistema: tramvajai, autobusai ir metro lengvai pasiekiami kiekviename miesto rajone. Miesto centras yra kompaktiškas, todėl daugelį lankytinų vietų galima pasiekti pėsčiomis arba dviračiu. Diuseldorfas taip pat turi puikią geležinkelių infrastruktūrą, kuri suteikia galimybę patogiai keliauti į aplinkinius miestus.
  3. Geriausias laikas keliauti
    Diuseldorfas yra patrauklus visais metų laikais. Vasarą miestas gyvas ir spalvingas, vyksta įvairūs festivaliai ir koncertai, tuo tarpu žiemą galima apsilankyti kalėdinėje mugėje ir pasimėgauti šventine atmosfera. Rudenį ir pavasarį vyksta įvairūs renginiai, pavyzdžiui, garsusis Diuseldorfo karnavalas, tad jei mėgstate šventes ir kultūrinius renginius, šis laikotarpis puikiai tiks jūsų kelionei.

Diuseldorfo lankytinos vietos

  • Kö-Bogen – modernus prekybos centras ir architektūros perlas, kuris sujungia miesto istoriją ir šiuolaikinius elementus.
  • Rheinturm – televizijos bokštas, nuo kurio atsiveria nuostabi miesto panorama.
  • Schloss Benrath – barokinė pilis su nuostabiais sodais, kur galima pasimėgauti ramybe ir architektūriniais šedevrais.

Diuseldorfas – tai miestas, kuriame susijungia modernumas ir istorija, mada ir kultūra, pramogos ir verslo galimybės. Nesvarbu, ar planuojate trumpą savaitgalio pabėgimą, ar ilgesnę kelionę, šis miestas tikrai paliks neišdildomus įspūdžius. Iš anksto užsisakykite lėktuvo bilietus ir pasiruoškite atrasti Diuseldorfo grožį!

 

Tiesioginiai skrydžiai į Diuseldorfą iš Vilniaus oro uosto

Tiesioginiai skrydžiai į Diuseldorfą iš Rygos oro uosto 

Vilnius - Diuseldorfas. Pigūs lėktuvų bilietai į Diuseldorfą

Iš Vilniaus į Diusledorfą tiesiogiai galima nuskristi su airBaltic skrydžių bendrove.

Lėktuvo bilietus gali užsakyti el. paštu: info@kilti.lt arba telefonu 860026766  

Išsirinkus tinkamą sau skrydį, galime pasirūpinti jūsų apgyvendinimu ar pervežimu.

www.kilti.lt – Ryanair skrydžiai, Wizzair skrydžiai, airBaltic skrydžiai, Norwegian skrydžiai ir kitų aviakompanijų skrydžiai geromis kainomis!

Klauskite mūsų

  

  

  

NERADOTE TINKAMO SKRYDŽIO VARIANTO?
Registruokitės ir gaukite karščiausius skrydžių pasiūlymus!